KARBIDNI METALNI ŠTIFTOVI

TYROLIT metalni karbidni štiftovi su napravljeni od isprobanih i testiranih tipova cementnog karbida koji su sačinjeni iz najnovije tehnologije. Proizvod je načinjen na ultra modernoj automatskoj CNC modernoj mašini te krajnji rezultat ove tehnologije je visoka eikasnost i preciznost samog altata za svakodnevnu upotrebu. Naši karbidni metalni štiftovi su sigurni i sertifikovani i isto tako bezbedni za svakodnevnu upotrebu.

Napomena našim trenutnim i budućim korisnicima da prilikom odabira našeg alata uočite prave specifikacije vaših mašina kako biste sebi na pravi način izabrali ono što vam treba. Ukoliko niste u mogućnosti da se odlučite, molimo vas da na nas kontaktirate, naš stručni tim će vam sigurno pomoći da izaberete pravi alat!

Što se tiče kvaliteta metalni karbidni štiftovi se proizvode samo u najboljem odnosno PREMIUM *** kvalitetu. Isto tako štiftovi su namenjeni isključivo za obradu INOXA, ČELIKA, GUSA i ALUMINIJUMA.

Kao pomoć u nastavku možete pogledati koji svi oblici postoje kao i kolike su preporučene brzine prilikom korišćenja metalnih karbidnih štiftova:

OBLICI

PREPORUČENE BRZINE

PREPORUČENA PRIMENA