Kompanija Selectra doo je privatno preduzeće koje je osnovano 2004. godine radi obavljanja poslova prodaje i distribucije TYROLIT proizvoda. Kao društveno odgovorno preduzeće Selectra doo se uvek trudila da bude što je moguće bliža svojim klijentima i potrošačima, osluškujući uvek njihove potrebe i zahteve, i isto tako usmeravajući ih na profesionalno korišćenje i edukovanje TYROLIT proizvodima.

 

Za vreme svog postojanja samo preduzeće je prošlo mnoge turbulentne faze svog i razvoja društvenog okruženja, da bi se danas razvila i pozicionirala na samome vrhu u sektoru bakelitnog i dijamantskog programa kako u Srbiji tako i u okruženju. Takvim poslovanjem zadobili smo poverenje naših korisnika koje se u današenjem okruženju veoma teško stiče. Cilj naše kompanije je dugoročan razvoj u sektoru ponude i distribucije brusno-reznog i dijamantskog alata, tocila kao i mašina za sečenje betona marke HYDROSTRESS (Švajcarska). U našem programu postoji preko 80.000 proizvoda a koje smo u mogućnosti da  ponudimo i na takav način izađemo svim mogućim uslovima za koje današnje tržšte vapi. Budući napredak Selectra doo temelji se i zasniva na jačanju postojećih i razvoju prednosti same konkurentnosti na tržištu.

 

Svaki TYROLIT proizvod poseduje određeni sertifikat koji podkrepljuje kvalitet i sigurnost pri rukovanju istim. Evropski standardi  ISO i ISA  garantuju sigurnost pri rukovanja naših proizvoda. Ovakav dokaz je izuzetno bitan i važan jer pri samome korišćenju određenih artikala na radu kvalitet štiti kako samog korisnika  tako i njegovog poslodavca.

Roba se čuva u jasno definisanim profesionalnim uslovima koje iziskuju određen nivo pritiska i vlažnosti vazduha lagerovanja same robe i to po najvišim parametrima Evropskog standarda koje takođe kvartalno svake godine vrši i inspektorat TYROLIT stručnjaka iz Austrije. Njihovom tehnologijom  unapređujemo, čuvamo i poboljšavamo kvalitet.

 

TYROLIT je jedna od vodećih kompanija na svetu koja proizvodi dijamantske alate za brušenje, sečenje kamena i betona. Ova kompanija pored svoje ogromne palete proizvoda alata proizvodi i mašine za sečenje betona, kamena i asfalta. Sistemski partner koji svoje poslovanje kroji kroz veoma blisku saradnju sa svojim kupcima, postiže i pruža sva moguća savremena rešenja. Kompanija TYROLIT – Swarovski group kao gigant ima preko 4.350 zaposlenih  samo u Insbruku (Austrija). Pored svoje centrale TYROLIT ima još i 25 prodajnih mesta u 15 zemalja širom sveta, kao i globalnu mrežu svojih distributera čiji broj svakodnevno raste.

Idi na vrh